in

A Párharc 14. rész online – nézd vissza a 14. adást

A Párharc 14. rész online – nézd vissza a 14. adást.

Neked mi a legnagyobb félelmed? Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M, Gáspár Evelin és Varga Attila, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Chris Tanoh „Csoki” és Egedi Hedda, Heatlie Dávid és Heatlie Dóra, Aryee Claudia Dedei „Tücsi” és Sofron István, Monoki Lehel és Gyenesei Leila, valamint Gaál Noémi és Bán Tamás már biztosan tudják, mi az, amit még az ellenségüknek sem kívánnának.

A TV2 hamarosan induló napi realityjében sztárpárok versenyeznek egymással, valamint az idővel a fődíjért, és a legextrémebb fizikai erőpróbákon próbálják meg leküzdeni félelmeiket és korlátaikat. A Párharc műsorvezetője Stohl András lesz.

Látvány, akció, stratégia, izgalom és humor – vagyis maga, a Párharc! A szerb licencen alapuló formátumban kiélezett versenyhelyzet és kiszámíthatatlan, fordulatokkal teli történet garantálja a folyamatos izgalmakat. A műsorban szereplő pároknak minden ciklusban egy bátorságpróbán és egy összecsapáson kell megmérettetniük, amelyeket szavazás követ, a ciklusok végén pedig párbaj keretében esnek ki.

Nézd vissza – A Párharc 14. rész online

Ez a cikk A Párharc 14. rész online – nézd vissza a 14. adást először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Sorsfordító szerelem 1. évad 24. rész videa – nézd meg online!

A Párharc 15. rész videa – nézd vissza a 15. adást online