in

Az aranyifjú 34. rész magyarul videa: tartalom, nézd meg online!

Az aranyifjú 34. rész magyarul videa: tartalom, nézd meg online!

Az aranyifjú című sorozat egy kényszerházasság története sok intrikával, hazugsággal és sötét családi titkokkal! A főszereplő egy vagyonos család tékozló fia, Ferit. Nagy nőcsábász, élvezi a jólétet és kicsit sem kíván részt venni a családi ékszerbirodalommal járó teendőkben.

Nagyapja, Halis rossz szemmel nézi unokája csapodár életét, ezért úgy dönt, feleséget keres neki. A tervről egy testvérpár, Suna és Seyran zsarnok apja is tudomást szerez, akinek más célja sincs, mint jól férjhez adni a lányait. Míg Suna saját családról álmodozik és új otthonra vágyik, testvére, Seyran egyetemre készül.

Előbbit választja ki Halis az unokája számára, aki azonban sokkal inkább Seyran iránt érdeklődik. Az eljegyzés éjszakáján váratlan fordulat történik, és miközben Seyran foggal-körömmel küzd a házasság ellen, Ferit jól szórakozik a lány kétségbeesésén…

A szerelem nélküli házasság mellett a családon belüli erőszakra is hangsúlyt fektettek az alkotók a sorozatban. Seyran és Suna gyermekkori traumáktól szenved agresszív apjuk miatt.

A mérgező családi légkörből való kitörés, a férfi-női hatalmi játszmák, a feminizmussal kapcsolatos kérdések mind előkerülnek a szövevényes történetben. A széria főszereplője, Mert Ramazan Demire mostanra óriási rajongótáborral rendelkezik Törökországban, szinte a semmiből lett országos hírű sztár.

Hirdetés

Az aranyifjú: tartalom, nézd meg online!

2023.09.13., Szerda 16:45 – 34. rész

Ferit nagy kalamajkába keveredik. Seyran váratlan helyzetben találja magát. Szuná vásárolni megy….

.A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

Nézd meg itt: Az aranyifjú

The post Az aranyifjú 34. rész magyarul videa: tartalom, nézd meg online! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Ez a cikk Az aranyifjú 34. rész magyarul videa: tartalom, nézd meg online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szeánsz Velencében teljes film magyarul indavideo

Az aranyifjú 35. rész magyarul videa: tartalom, nézd meg online!