in

Bor mámor szerelem 34. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.

Hirdetés

2024.03.08., Péntek 19:45 – 34. rész

Zoli és Anna felhánytorgatják egymásnak a múltat, majd kibékülnek és kidolgoznak egy tervet, hogy a dédunokáikat összehozzák. Ivan és Tóth leülnek tárgyalni, és Tóth meglepetésére Ivan nem szándékozik eladni a részét. Martin bocsánatot kér Ninától, hogy jogtalanul vádolta Peter balesete miatt, de Nina sértődötten elutasítja. Később viszont megbánja, hogy durva volt Martinnal, és újra azon gondolkodik, hogy elutazzon-e Andréval Franciaországba. Épp ezt akarja megbeszélni Dorotával a rendelőben, ahol meglátja Martint és Karint meztelenül a vizsgáló asztalon.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 34. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Ez a cikk Bor mámor szerelem 34. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szilágyi Domokos: Mérleg

Az egyik legismertebb hazai lemezlovas lesz Bíró Zsolt vendége