in

Fazilet asszony és lányai 158. rész videa – nézd meg

Fazilet asszony és lányai 158. rész videa – nézd meg

Február 4-én új, premier sorozat indult a TV2 műsorán: a Fazilet asszony és lányai című török széria egy törtető özvegy és családjának története.

Lányai, Hazan és Ece bár ellentétei egymásnak, egyvalamiben hasonlóak: mindketten nehezen jönnek ki pénzéhes anyjukkal. Fazilet, Ece modell-karrierjével szeretne pénzt keresni, az álma az, hogy a lánya híres legyen. Másik gyereke, a sportedző Hazan munka közben összefut a jóképű, elkényeztetett és gazdag Sinan Egemennel, akin rögtön megakad a szeme. Anyja – természetesen érdekeitől vezérelve – egyből támogatja a kezdődő románcot.

A sorozat főszereplői: Fazilet szerepében Nazan Kesal (Fazilet Camkiran) a Remények földjéből ismert színésznő, a lányait Deniz Baysal (Hazan Camkiran) és Afra Saracoglu (Ece Camkiran) alakítják, továbbá Caglar Ertugrul (Yagiz Egemen), akit már a Szerelem csapdájában című sorozatból is ismerhetnek a nézők, valamint Alp Nevruz (Sinan Egemen).

Törökországban 2017-ben mutatták be a sorozatot nagy sikerrel, ami 2018-ban Arany Pálma-jelölést is kapott a Legjobb drámai TV sorozat kategóriában, valamint négy díjat bezsebelt a Turkish Youth Awards-on. A szereplőknek olyan nagyszerű magyar színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Csifó Dorina, Farkasinszky Edit, Gáspár Kata, Vándor Éva, Kőszegi Ákos, Sallai Nóra, Czető Roland, Kokas Piroska, Mohácsi Nóra, Solecki Janka, Szabó Máté, Túri Bálint, Vándor Éva, Halász Aranka, Kiss Erika.

Nézd meg a sorozat epizódjait – Fazilet asszony és lányai

1. évad, 158. rész

Sinan megzsarolja Hazant. Ece aggódik Hazanért és Yagiztól kér segítséget. Kudret Gökhant bizalmába férkőzik.

Fazilet asszony és lányai epizódlista

A Fazilet asszony és lányai ezen epizódja egyelőre nem kerütt fel a videa oldalra.

Ez a cikk Fazilet asszony és lányai 158. rész videa – nézd meg először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Fazilet asszony és lányai 1. évad 158. rész tartalma

Elárulva 2. évad 56. rész magyarul – nézd online!