in

Megérkezett Lengyel Tamás új sorozata – szombatonként jön a Szókimondó krimi új epizódja!

Megérkezett Lengyel Tamás új sorozata – szombatonként jön a Szókimondó krimi új epizódja!

8 diák és a szigorú, a lelkük mélyéig látó tanáruk – róluk és egy rejtélyes halál felderítéséről szól az RTL+ új sorozata, a Ki vagy te.

A történet szerint a diákok egy veszprémi villába költöznek be egy fotóstanfolyamra, amit a Lengyel Tamás által alakított. veszélyesen intelligens sztárfotós vezet, a fiataloknak pedig ez hamar az élet iskolájává is válik.

A 20 részes, zárt végű történet epizódjai hetente kerülnek fel az RTL+-ra, az első részt pedig szombat este az RTL nézői is láthatják, A mi kis falunk után.

Szókimondó young adult krimisorozat Pásztor Virág és Lengyel Tamás főszereplésével. A “Ki vagy te” feszültségkeltő krimibe ágyazva foglalkozik a mai fiatalok problémáival és álmaival.

A kihívó sorozat egy fiatal csapat és enigmatikus mesterük (Lengyel Tamás) útkereséséről szól, amit egyikük tragikus halála tör meg. Az igazsággal pedig csak Timi (Pásztor Virág) hajlandó szembenézni.

Nézd meg Ki vagy te

Ez a cikk Megérkezett Lengyel Tamás új sorozata – szombatonként jön a Szókimondó krimi új epizódja! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Megérkezett a Helló Angyalok – Ez a dal lehet az idei év karácsonyi slágere!

Joker különsorsolás 2022 – Nyerő húzás: Az akció december 24-ig tart!