in

Testvérek 1. évad 39. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 39. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Hirdetés

Testvérek 1. évad 39. rész tartalom

2022.12.09., Péntek 15:40 – 1. évad, 39. rész

Mazlum meglepetése könnyet csal a család szemébe. Ömer kellemetlen helyzetbe hozza nénikéjét, mikor az őket illető pénzösszegről kérdezi. Berk megpróbálja Asiye-t és Dorukot különválasztani. Orhan felbosszantja Sengül-t, ezért úgy dönt, hogy egészen Suzan asszony házáig megy, hogy lerántsa a leplet fiával kapcsolatos titkáról.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Ez a cikk Testvérek 1. évad 39. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

A sziget meséje 82. rész videa – nézd meg online!

Menekülj! 2022 film – tartalom, szereplők névsora