in

Testvérek 1. évad 41. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 41. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Hirdetés

Testvérek 1. évad 41. rész tartalom

A video egyelőre nem érhető el a videa oldalán

2022.12.13., Kedd 15:40 – 1. évad, 41. rész

Ömer nagy bajba kerül új munkahelyén Berk és Tolga miatt. Ogulcan-t emészti a lelkiismerete, amiért a testvérek ismét nehéz helyzetbe kerülnek, ezért elhatározza, hogy titokban a tettek mezejére lép. Sengül bizalmas információkat oszt meg Nebahat asszonnyal. Ogulcan színpadra viszi Ömer és Harika testvéri kapcsolatát, miközben a főszereplők mit sem sejtenek a valóságról. Kadir vívódik Melisa miatt, ezért komoly lépésre szánja rá magát.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Ez a cikk Testvérek 1. évad 41. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Balaton Sound 2023 – Armin van Buuren és Hardwell is lesz

A Király: Zámbó Jimmy sorozat – szereplők