in

Testvérek 1. évad 42. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 42. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Hirdetés

Testvérek 1. évad 42. rész tartalom

A video egyelőre nem érhető el a videa oldalán

2022.12.14., Szerda 15:40 – 1. évad, 42. rész

Asiye segédkezik Sengülnek a takarításban, Nebahat gyanakodni kezd a lányra. Kadir és Melisa kellemes időt töltenek együtt. Elérkezik az anyák napja, ami különösen nehéz ünnep a testvérek számára. Az iskolában jótékonysági rendezvényt tartanak, ahol Sengül is versenybe száll az adomány gyűjtéséért. Akif figyelmezteti Kadir-t, miután megtudja, hogy lánya eladta a nyakláncát.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Ez a cikk Testvérek 1. évad 42. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Csizmás kandúr az utolsó kivánság teljes film magyarul indavideo

Először lesz nemzetközi anime zenei fesztivál Budapesten