A Bestia és Wossala Rozina neve összeforrt
A Bestia étterem Budapest egyik ikonikus gasztrohelye, amelyet Wossala Rozina neve és szakmai koncepciója fémjelez. A Bazilika tőszomszédságában található étterem már évek óta kiemelkedő választás azoknak, akik szeretik a kreatív és minőségi gasztronómiát: itt nemcsak a kiváló kézműves sörök, de az izgalmas, nemzetközi fúziós konyha is várja az érdeklődőket.
Milyen a Bestia hangulata és kínálata?
A Bestia atmoszférája igazán egyedülálló: látványkonyhájuknak és minimál designjuknak köszönhetően a vendégek testközelből figyelhetik a konyhai alkotás minden mozdulatát. Az étlapon rendszeresen megjelennek friss, szezonális fogások, a steakek, a kreatív előételek és teljesen újragondolt levesek, desszertek. Az élő zene és a pezsgő terasz pedig tökéletes hétvégi programot kínál.
Mitől különleges Wossala Rozina konyhája?
Wossala Rozina úttörő szereplője a hazai gasztronómiának, nem csak étteremtulajdonosként, de séfként és tévés személyiségként is példakép sokak számára. A Bestia mögötti koncepcióra jellemző a merészség, az állandó minőségre törekvés, a különleges alapanyagok és a nemzetközi inspirációk, amelyek mind-mind megjelennek a tányérokon.
Egyéb éttermi és gasztróprojektek
Wossala Rozina nevéhez nemcsak a Bestia, hanem az Innio borbár is kötődik. Más projekteken keresztül folyamatosan látható a gasztronómiai és éttermi trendek élén járni – így hatása a kortárs budapesti vendéglátásra megkerülhetetlen.
Olvasnivalók a témában
Ez a cikk Wossala Rozina étterme: Bestia Budapest 2025-ben először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.