in

Bor mámor szerelem 27. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Hirdetés

2024.02.28., Szerda 19:45 – 27. rész

Martin újra Mirotól kérne segítséget, apja és Dolinsky múltjával kapcsolatban, ám meglátja, hogy Karin Mironak dolgozik és számonkéri a lányt. Slávo Igorhoz megy segítségért miután összetörte magát, a férfi pedig Dorotától kér segítséget. Nina vendégségbe megy Roznerékhez és Stanislav próbálja rábírni a lányt, hogy beszéljen az apjával a bor eladásáról. Igor érdekes meglepetéssel készül Dorotának, de Martin rájuk talál. Viola számonkéri Mirot. Tóth és Ingrid terve jól halad. Stanislav arra bíztatja fiát, hogy palackozza be a bort Ivan tudta nélkül. Peter Duro és Ildikó segítségét kéri, amire Ingrid rájön és próbálja őket faggatni. Ingrid és Ivan rajtakapják Petert a palackozáson az üzembe, amiből óriási botrány lesz.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 27. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Ez a cikk Bor mámor szerelem 27. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Újdonság – Lotfi Begi x Gáspár Laci feat. Curtis – Éjjel érkezem

Bor mámor szerelem 28. rész videa – nézd meg online