in

Bor mámor szerelem 28. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Hirdetés

2024.02.29., Csütörtök 19:45 – 28. rész

Stanislav már nem akar segíteni Ivannak, csak meg akarja menteni a pincészetet és a befektetett pénzt. A veszekedés után Roznerrel Ivannak kiújul a gyomorfekélye. Peter lemond az egész cégről, és azt tervezi, hogy visszatér Csehországba. Eva sajnálja és önmagát hibáztatja, amiért nem állt ki Peter mellett, amikor kellett volna. Elmegy, hogy kifejezze támogatását, de talán már túl késő… Nina felfedi Stanislav trükkjét. Elküldte őt és Martint wellnessezni, hogy a pincészetben elkezdhessék a palackozást. Nina vitába száll Roznerékkel. Martin kétségbeesett, nem akar választani a barátnője és a családja között. Peter Nina után megy, hogy rendezze vele a dolgokat, de tragédia történik, Nina elüti Petert.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 28. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Ez a cikk Bor mámor szerelem 28. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Bor mámor szerelem 27. rész videa – nézd meg online

Csupa könny a szobám – Szívfacsaró duett – Hegyi Barbara, Kaszás Attila