in

Bor mámor szerelem 30. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Hirdetés

2024.03.04., Hétfő 19:45 – 30. rész

Eva bevallja Dorotának, milyen sokat jelent neki Peter. Dorota reméli, hogy még lesz alkalma elmondani neki. Ivan megkeresi Stanót, és elmondja neki, hogy sajnálja, de most már Stano nem akar hallani a Dolinsky családról, és el akarja adni a részesedését. Inge meghallja, és meglátja a lehetőséget. Nina elsírja Evának, hogy elvesztette Martint. Martin a baleset óta nem hajlandó beszélni vele. Dáša be akarja perelni Ninát. A rendőrségen új, váratlan tényeket ismer meg. Ninát a rendőrségre viszik, ahol a módosított vallomás várja, de a tények nem egyeznek azzal, amit ő mondott.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 30. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Ez a cikk Bor mámor szerelem 30. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Bor mámor szerelem 27. rész videa – nézd meg online

Csupa könny a szobám – Szívfacsaró duett – Hegyi Barbara, Kaszás Attila