in

Bor mámor szerelem 29. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Hirdetés

2024.03.01., Péntek 19:45 – 29. rész

A tragédia után Martin nem akarja látni Ninát, és elküldi. Nina maga alatt van, és senki sem tudja, hová ment. A rendőrség otthon keresi. Martin bevallja Annának, hogy a történtek után semmit sem érez Nina iránt, üresség van a szívében. Slávo megtalálja Ninát, és elmondja neki, hogy a rendőrök keresik. Nina elmegy a rendőrségre. A körülmények egyáltalán nem kedvezőek számára: nincsenek tanúk, Nina nem emlékszik a baleset részleteire, és a baleset előtt veszekedett az áldozattal. Ha Peter nem éli túl, Nina börtönbe kerülhet. Peter állapota a műtét után hirtelen romlik, Martin a kórházba rohan, de csak egy üres ágyat talál a szobájában.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 29. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Ez a cikk Bor mámor szerelem 29. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Bor mámor szerelem 27. rész videa – nézd meg online

Csupa könny a szobám – Szívfacsaró duett – Hegyi Barbara, Kaszás Attila